Om mig

Jag är Personlig tränare , Massör och utbildad instruktör i core och spinning.Jag har arbetat på gym i några år men vill nu på egen hand hjälpa människor till ett hälsosamt liv med goda kost och träningsvanor.

 

Jag vet att det ibland är svårt att få ihop livspusslet och då kan det kännas omöjligt att ta sig tid till att komma iväg till en träningsanläggning eller att överhuvudtaget ta sig tid till träning. Jag vill fokusera lite extra på dig som kanske inte har tid eller råd att ta dig regelbundet till ett gym. Kanske har du svårt att ta dig hemifrån av olika anledningar. Jag vill erbjuda dig personlig träning i ditt hem eller din närmiljö.


Jag har lång och bred erfarenhet av att arbeta med människor inom områden såsom psykisk ohälsa samt olika neuropsykiatriska diagnoser. Genom erfarenhet kan jag se att träning har en positiv och stärkande påverkan till människors välbefinnande i alla målgrupper.


Om du vill boka mig så utgår vi utifrån dig och dina förutsättningar. Vill du träna på träningsanläggning eller hemma eller i motionsspår/utegym? Tillsammans anpassar vi din träning så att det blir bäst för dig.


Varmt välkommen att höra av dig :)


Med vänliga hälsningar

Carolin Larsson

Lic.Personlig tränare

0702520267